Kasteel Dussen

Kasteel Dussen

Kasteel Dussen is omringd door een sprookjesachtige slotgracht en ligt midden in een weids polderlandschap. Het is een klein en sfeervol kasteel met ruimte tot 150 gasten waar je je direct thuis voelt. De torens, de slotgracht en de stenenbrug geven een karakteristieke sfeer. De inrichting is eigentijds klassiek, waarbij de historische eigenschappen van het kasteel zijn gecombineerd met hedendaagse invloeden. JM Style heeft de kelderbar gerestyld tot een sfeervolle, intieme ontmoetingsruimte. Om de nieuw ingerichte kelderbar een gezellig sfeer te geven, is de natuur binnen gehaald. Dit is bereikt door in de inrichting gebruik te maken van stoere, landelijke materialen, zoals de opengewerkte lampen en de bloem- en vogel motieven in de stoffering.

Ceremonie Zaal

Kelder Bar

Bruidssuite

Bruidssuite Kasteel Dussen

Kasteel Dussen is een klein en sfeervol kasteel waar je je direct thuis voelt. De torens, de slotgracht en de stenenbrug geven een karakteristieke sfeer. De gehele sfeer ademt puur, maar toch luxueus en idyllisch.

JM Style heeft de bruidssuite compleet heringericht, maar heeft wel de authentieke tegelvloer behouden en deze kleuren als uitgangspunt genomen voor het nieuwe interieurconcept. In deze suite is gewerkt met als basis de natuur naar binnen halen. De sfeer mag je gerust stoer, maar toch romantisch en intiem noemen in deze ronde torenkamer. Alle printmotieven in de gordijnen en het vloerkleed van deze restyling zijn van eigen JM Style ontwerp, deze zijn contrastrerend of juist matchend met de kleur van de vloer. Kortom, een typisch JM Style redesign: met behoud van de geschiedenis en historische details, maar met een modern touche en een knipoog naar het heden.