Over JM Style

Interieur ontwerper

De wereld is mijn inspiratie: Het mode- en straatbeeld, architectuur en beeldende kunst etc. Ik ben me bewust van de dingen om me heen en besteed ook tijd om mooie (on)gewone dingen op te merken en/of te fotograferen … inspiratie kan soms in heel gewone dingen verborgen zijn.

Bohemien chic

Mijn streven in het ontwerpen van interieurs is een combinatie te creëren van oud en nieuw, ruwe materialen met glossy accessoires en objecten, die eigentijds en spannend is.

Balancerend tussen traditionele elementen met de eenvoud van het modernisme waarbij luxe en comfort nooit uit het oog worden verloren.

Eclectische interieurs

Klassieke meubelen en accessoires samen met nieuwe moderne kleurstellingen krijgen een nieuw leven in een levend fris interieur. Een combinatie van vintage meubelen, tijdloze klassiekers en nieuw eigentijds design is het ideale ontwerpidee.

Styling en interieurs

Bij het ontwerpproces en de realisatie ervan is het contact met de klant van wezenlijk belang, het is mijn taak samen met u te komen tot een interieurdesign of restyling waarin u zich thuis voelt en waarschijnlijker gelukkiger.

Over Jeanne van de Meulengraaf

Met een duidelijke internationale stijl is de Nederlandse interieur ontwerper en interieurstyliste Jeanne van de Meulengraaf te Eindhoven expert in interieurdesign, styling en restyling van woningen en appartementen van particulieren, kantoren, hotels, stands en events in binnen- en buitenland.

Jeanne van de Meulengraaf werkt vooral vanuit Eindhoven en Antwerpen.

Daarnaast werkt zij aan homestyling en de styling van kantoorpanden, winkels, hotels en shops in het buitenland.